Geld verdienen vanuit huis met het invullen van enquêtes

Het lijkt de ideale manier van geld verdienen: lekker vanuit huis wat vragenlijsten invullen en betaald krijgen. Met de marktonderzoeksvergelijker van PanelClub wordt deze droom werkelijkheid. Vanuit huis verdien je geld met simpel werk. Het fijne aan deze bijbaan is dat je helemaal geen vooropleiding of cursus nodig hebt. Het enige wat je moet doen, is je inschrijven bij een onderzoeksbureau. Ook is het geschikt voor alle leeftijden.

Onderzoekbureaus zijn de bedrijven die op zoek zijn naar jouw mening, en naar die van nog vele anderen. Het werk is gevarieerd en afwisselend, doordat de onderwerpen ook verschillen. De ene keer gaat het over een product, de andere keer over een dienst of een bepaalde merkervaring.

Waarom krijg ik betaald voor mijn mening?

Overheden en bedrijven doen veel onderzoek en er vindt veel vernieuwing plaats. Vernieuwen doe je nooit alleen en daar zijn ook consumenten en burgers voor nodig. Er wordt veel waarde gehecht aan de mening van anderen. Onderzoeksbureaus speuren daarom mensen op die graag hun mening geven. Online enquêtes is een veelgebruikte manier om meningen te achterhalen.

Jij geeft je mening door de vragen online te beantwoorden. Dit kun je doen bij verschillende onderzoeksbureaus. Heb jij je ergens aangemeld, dan kan je direct starten. Je beantwoordt vooraf een aantal vragen om te kijken of je wel geschikt bent voor het onderzoek. Indien dat zo is kan je aan de slag.

Deze sites sturen enquêtes naar hun panelleden, zodat ze feedback kunnen geven aan de grote merken. Om ervoor te zorgen dat mensen de enquêtes ook invullen, bieden marktonderzoeksbedrijven fantastische beloningen. Dat is waar PanelClub een rol speelt, want zij verzamelen de beste enquête-websites voor je en sturen je alleen de meest betrouwbare websites met de beste beloningen.

Op die manier krijg je briljante beloningen voor je tijd en mening, zal het onderzoek ter plaatse door de topmerken worden betaald, en zullen de merken precies zien wat je hebt gezegd zodat ze met die beoordelingen hun producten kunnen verbeteren.

Drie eenvoudige stappen:

  1. Klik op het onderstaande pictogram
  2. Meld je vandaag nog gratis aan
  3. Vul online enquêtes in & verdien tot wel € 7 per enquête!

Wat heb ik nodig om te kunnen starten?

Voor het invullen van enquêtes heb je geen vooropleiding, cursus of training nodig. Het feit dat jij je mening ergens over wilt geven is voldoende. Deze laagdrempeligheid maakt deze bijbaan populair onder veel mensen. Je kan lekker vanuit huis of op een ander leuk plekje aan de slag. Terwijl je geniet van je lunch buitenshuis verdien je simpel en eenvoudig geld.

Natuurlijk heb je een computer of een laptop nodig én internet, anders kan je geen online vragenlijsten invullen. Overigens volstaat een tablet en een smartphone ook. Let op, je moet een e-mailaccount met een daaraan gekoppeld e-mailadres hebben. Anders kan je je niet aanmelden, en komen de online vragenlijsten nergens aan. Het is goed om de Nederlandse taal onder de knie te hebben. Voor het invullen van internationale vragenlijsten is beheersing van de Engelse taal een must.

Wat kan ik verdienen?

Voor het invullen van enquêtes ontvang je kleine vergoedingen. Het ene bureau werkt met spaarpunten, de andere met directe vergoedingen. Uiteindelijk komt het gemiddeld genomen hierop neer; je verdient tussen de 75 cent en 7 euro per afgeronde enquête. Het invullen van 1 vragenlijst neemt gemiddeld een kwartier in beslag. Houd er rekening mee dat je niet dag in dag uit vragenlijsten ontvangt.

Onderzoekbureaus moeten rekening houden met validiteit en betrouwbaarheid. De uitbetaling vindt vaak op wekelijkse of maandelijkse basis plaats. Je krijgt je geld uitbetaald via je bankrekening of via je PayPal account. Een goede manier dus om maandelijks geld bij te verdienen.

Vanuit huis geld verdienen? Start vandaag nog met enquêtes invullen.

1Basisgegevens
2Aanvullende gegevens

Vanuit huis geld verdienen? Start vandaag nog met enquêtes invullen.

PanelClub.nl zet alle onderzoeksbureaus voor jou op een rijtje. Zo heb je goed overzicht van de aanbieders, de verdiensten en krijg je snel toegang tot de hoogst betaalde enquête panels.